Profil

Gick med: 26 maj 2021

Om

Vid 16 års ålder föll jag in i en djup depression, som vid många tillällen var svår för mig att hantera. Jag diagnoserades för social ångest, men i grunden låg problemet i att jag inte kunde sortera mina tankar, vilket ofta fick mig att känna mig som en "grottmänniska" under sociala tillfällen. Snacka om pina!

Jag började dock snabbt intressera mig för människan och utbildade mig till behandlingspedagog på Folkhögskola utanför Borås. Jag fick med mig självkännedom och kännedom kring andra människor när jag tog examen.

Parallellt har jag arbetat med medveten närvaro, vilket tagit sin tid då jag egentligen aldrig förstått mig på det, men det gör jag idag!

Sedan min utbildning har jag arbetat på olika boenden med bland annat ensamkommande flyktingbarn och inom LSS (Lagen om stöd o service).

Just nu arbetar jag på en dagligverksamhet inom funktionshinder parallallet med att jag driver En Ny Väg.

Äntligen vid 35 års ålder har jag tagit mig ur den förbaskade depressionen och är friskare och gladare än nånsin! Därför kör jag på med det jag älskar och drivs av. Att hjälpa människor och att skriva o producera musik!

 

env.johan

Fler åtgärder